Eichholtz New Arrivals / nieuwe meubelen

Nieuwe collectie van Eichholtz
Eichholtz heeft een groot assortiment stijlvol wooninterieur van klein-meubelen, vitrinekasten, klassieke en moderne buffetkasten, dressoirs, chair & sofa's, moderne sidetables, prachtige woonaccessoires, textiel tot robuuste stoere eiken tafels. Of je nu van strak modern, landelijk of van een glamour interieur houdt, de Eichholtz Collectie woonaccessoires en meubelen is zeer uitgebreid.
New Arrivals; maandelijks komen er nieuwe meubelen en woonaccessoires binnen. Berlano zorgt dat u deze kunt bekijken en online bestellen.
Het grootste deel van de Eichholtz meubels zijn op voorraad, wij kunnen in overleg binnen 1 week bij u thuis leveren.Eichholtz heeft een showroom van meer dan 4000m2 in Noordwijkerhout 37 ingerichte interieur kamers.Wij bieden u de mogelijkheid om op afspraak de Eichholtz meubelshowroom te bezoeken in Noordwijkerhout. Hier ziet u ook de nieuwste collectie van Eichholtz.

Voor vragen over de nieuwste meubelen van Eichholtz die binnen zijn of verwacht worden kunt u contact opnemen met onze klantenservice info@berlano.nl