Pomax home collectie België; nieuwe meubel collectie 2016 in de aparte sixties-meubelstijl en de degelijke houten schoolstoelen uit de jaren 70.

De leukste nieuwe meubels uit de Pomax Home Collection!

Woonaccessoires en landelijke stoere meubels.

 

De landelijke stijl van de Pomax Home collection. leuke aan de Franse landelijke stijl van Pomax is dat deze in vrijwel ieder interieur past.

Het merk Pomax heeft elk seizoen weer bijzondere aparte metalen en houten meubelen en stoelen, zowel landelijk-industrieel als in de Franse landelijk stijl.

Zo zijn er eetkamerstoelen bekleed met natuurmotieven, naturel meubelstoffen en houten eetkamerstoelen zoals de ouderwetse stevige houten schoolstoel van vroeger, simpel gevormd en een functioneel meubel. 

Het Lifestylemerk Pomax, is in het jaar 1995 begonnen als een onderneming die glaswerk uit Oost Europa importeerde. Pomax Home collection is uitgegroeid tot een gerenomeerd merk dat over de hele wereld wordt verkocht en sinds kort ook een Eigen Pomax woonselectie heeft. Laat je inspireren door de gevarieerde meubelstijlen van de Pomax Home Collection.


 

Pomax meubelen Tribu Bank, Kasten Egerie. Bekijk >>

pomax nieuwe collectie stoelen en banken tweed-stof
Pomax meubels; nieuwe stoelen en banken antraciet tweed-stof - Bridge.Pomax nieuwe collectie stoelen uitgevoerd in metaal, hout en stoef en stoelen bekleed in teed-stof. BekijkPomax nieuwe Collectie; metalen zwarte stoelen en degelijke schoolstoelen uit de jaren 70 > beijk meer... Pomax relax Fauteuil - katoen leder en een metalen frame.
Prachtige decoratiekoffers Saigon uit de POMAX Home collectie voor Woonaccessoires en meubelen.
Pomax. Stoelen en banken Tribu in zwart / wit geblokt. Uit de Pomax meubel collectie 2015. uit de jaren Sixties en de jaren '70.
Pomax ronde eettafel met metaal blad en een houten frame olmhout..


Fauteuil geschuurd leder pomax

Pomax landelijke zetel / fauteuil in geschuurd leer, eiken framePomax comode / dressoir, jouten kast en fauteuil zwart / wit