Cadeaus met de feestdagen

  • Geplaatst op

Kerstmis is een tijd van gezellig samen 
zijn en leuke cadeaus te geven

De laatste weken van het jaar gaan in een sneltreinvaart, voor je er erg in hebt is het weer Kerstmis en sta je te proosten op het nieuwe jaar. 

Bij deze feestdagen horen uiteraard ook cadeaus. Het aantal geschenken die via een online shop worden gekocht neemt jaarlijks toe. Deze manier van shoppen bespaart namelijk veel tijd, stress, een parkeerkaartje, bus of tramkaartje.
Terwijl je niet zo zuinig als Scrooge wilt zijn, wil je ook weer niet zoveel uitgeven totdat je een gat in je zak hebt. Met een beetje planning, creativiteit en vindingrijkheid, kun je leuke betaalbare waardevolle cadeaus geven met de kerstdagen en het nieuwe jaar. 


Je wilt niet een cadeau geven dat in de kast beland, maar een cadeau dat iemand niet zo snel zelf zou kopen, een cadeau dat zorgvuldig is uitgekozen en bij diegene past. Een cadeau dat kwalitatief goed is en apart.
Veel mensen zetten op hun verlanglijstje handdoeken, een boek, een parfum, pannenlappen, sokken of theedoeken. Dit zijn natuurlijk leuke functionele cadeaus, maar hierin kun je niet veel creativiteit kwijt. Het leukste is een wow-effect te creëren met een accessoire zoals een unieke theepot van Pomax, chique wijnfleshouder van Eichholtz, prachtige set windlichten, een landelijke voorraad-pot of een mooi kerst-tafelkleed leuke sfeervolle sierkussen of een scandinavisch plaid.. 

Deze cadeaus zullen zeker niet in de kast belanden en zijn toch betaalbaar.