Showroom - EICHHOLTZ Collectie MEUBELS en WOONACCESSOIRES | Grote hanglampen collectie

EICHHOLTZ Collectie hoogwaardige kwaliteit Meubels en Woonaccessoires. SHOP Online Meubelen Eichholtz.

SHOWROOM EICHHOLTZ


Showroom EICHHOLTZ interior - MEUBELEN & WOONACCESSOIRES
KLASSIEK, MODERN en LANDELIJK interieur...

Berlano levert de gehele Wooncollectie interieur van EICHHOLTZ.

Geschiedenis Eichholtz BV Nederland.
De oprichter is Theo Eichholtz zoon van een koopman (1967) van wat betere kruidenierszaken opgericht in 1888'.

Na de middelbare school en de militaire dienst, besluit Mr. Eichholtz verder te gaan reizen samen met Auke Wichers, een zeer goede schoolvriend.


Tijdens het reizen Verenigde Staten en Azië ontdekte mr EICHHOLTZ meubels met sfeer en passie.

Met Eichholtz Overseas Decorations is Eichholtz begonnen met het importeren van meubelsen,  woonaccessoires en Eichholtz lampen. Zo breid hij zijn activiteiten steeds veder uit naar landen zoals India, China en Thailand. 

Eichholtz, een naam en een begrip, wereldwijd. Van Amsterdam tot New York, van Buenos Aires tot Bangkok. In prachrige restaurants en winkels, hotels en. Eichholtz levert (lampen) cat. Lights verlichting, meubels en moderne woonaccessoires aan winkeliers, maar ook hotels en restaurants hebben Eichholtz ontdekt en verwennen hun gasten graag met de prachtige interieurinrichting van Eichholtz.

Eichholtz is de grootste exporteur op interieurgebied in geheel Europa. Met meer dan 2.500 items biedt Eichholtz / berlano.nl een uitgebreid assortiment voor elke interieurstijl, van modern, klassiek tot sophisticated, van innovatief design tot contemperary.  

 

SHOWROOM EICHHOLTZ Nederland meubele en woonaccessoires


Met zijn prachtige satijnen bekleding en diepe knop afwerking heeft deze fauteuil Paolo allure. Door de lage zitpositie en recht gevoerde vorm is deze stoel ideaal voor een eigentijds interieur. Past bij de Paolo Sofa. verder >>

Zebra Meubelen - EICHHOLTZ STOEL CHAIR JENNER ZEBRA, BENCH Jenner en STOOL AUSTIN.
Een mooie aparte Stoel Jenner Zebra met een mooie stof van zebra-motief in creme-wit met zwart. merk Eichholtz. bekijk ook de Bech Jenner en de Poef Austin in Zebra-print. verder >>De EICHHOLTZ Collectie wordt weergegeven met de hoogste kwaliteit van ambachtslieden over de hele wereld.

De nieuwe collectie van Eichholtz heeft een tijdloze elegantie met prachtige design meubelen. Naast de karakteristieke moderne meubels heeft EICHHOLTZ een breed assortiment aan landelijk- klassieke meubels. Neem een kijkje bij de volledige prachtige Eichholtz collectie en laat u inspireren door de charme van het design Interieur.

EICHHOLTZ MEubelen, Accessoires, Kasten, stoelen, Eichholtz fauteuil, banken en hoekbanken, eettafels,Salontafels, coffee tables,Grote kroonluchters en hanglampen van Eichholtz - Berlano interieur