Franse metalen Bistrosetjes in blauw, wit, zwart, grijs en groen met ronde en ovale Bistrotafeljes

  • Geplaatst op
  • Door Romantische Tuin- Bistrosetjes van metaal en een Franse uitstraling

Landelijke Tuinstoeltjes en Tafeltje van metaal en houten plankje STEVIG en OPVOUBAAR!

Stevige Metalen Franse Tuin- Bistrosetjes tafeltjes en stoeltje opvouwbaar;  Of je nu een terras of een grote tuin hebt, de Franse metalen bistrosetjes staan altijd erg gezellig en geeft rond je huis een romantische Franse sfeer. Bovendien zijn de metalen bistrosetjes een praktisch tuinmeubel.Een echt Brocante Frans bistroset bestaat uit twee bistro tuinstoelen en een Bistro- tuintafeltje. De stoelen van de bistroset hebben een metalen frame. De Franse tuintafels zijn van metaal maar ook verkrijgbaar in combinatie met een houten tafelblad. De leuke metalen bistrosetjes zijn in verschillende kleuren en hebben een nostalgische uitstraling. De populaire Franse bistrosetjes zijn de blauwe en de witte metalen bistroset.

bekijk ook de metafelen tuin lage bistrotafels ovaal, vierkant en rechthoekig die eenvoudig zijn op toeklappen en hierdoor weinig ruimte innemen. De opvouwbare tuinsetjes metalen bistrostoeltjes zijn stevig en weersbestendig. Naast de zwarte ronde metalen Franse tuintafeltjes, witte en blauwe Franse bistrosetjes, zijn de landelijke ijzeren bistrostoeltjes met ronde opvouwbare tafeltjes, ...in het groen, creme, donkergrijs-antraciet en donkerrood zeer populair in België Antwerpen en Gent. Berlano.nl tuinmeubels. De Brocante tuinbankje hebben een romatisch look met Franse sierlijke metalen versiering. Het Franse romantische Tuinbakje (bistrobankje in blauw, wit en oudgrijs) zijn verkrijgbaar in 2-zits, 3-zits en 4-zits van metaal of van teakhout. De teakhoueten banken en teakhouten tuinmeubelen zijn gemaakt van gerecycled hardhout

Metalen Bistroset wit franse uitstraling


Franse landelijke metalen tuinbankjes in verschillende uitvoeringen in de kleuren creme-wit, grijs, zwart, blauw en groen.Witte metalen Tuinstoeltje en kleine ronde tuintafels opklapbaar. Aparte sierlijke landelijke metalen Tuinstoel met ronde rugleuning. (Franse romantische Tuinstoelen).Franse landelijke witte en zwarte Bistrosetjes hebben een romantische uitstraling en geven sfeer in de tuin en terras. Je ziet ze tegenwoordig in alle kleuren. De opengewerkte blauwe en groene bistrotafeltje zijn oud gemaakt waardoor ze een landelijke uitstraling krijgen. De metalen Bistrostoeltje en tuintafeltjes zijn voorzien van scharnieren en eenvoudig opvouwbaar. Deze stevige Bistrotaftjes van gietijzer zijn verkrijgbaar in ovaal, rond en vierkant.
Aparte  Franse Bistrosetje van roestbruin en donkerrrod. Materiaal van Gietijzer

Bekijk de velen verschillende Bistrosetjes in mosgroen, blauw, cremewit, rood, en de Franse zwarte Bistrosetjes. Elk metalen Bistro-  tuinstoeltje en tuintafeltje heeft een eigen karakter.

Leuke witte landelijke Franse tuintafel van metaal. Deze langwerpige tuintafel is inklapbaar en hierdoor zeer praktisch. De landelijke bistro Franse tuintafels zijn verkrijgbaar in de kleueren blauw, wit, groen en grijs.

Bisto- stevige houten tuinset is eenvoudig op te bergen in ëën pakket. De tuintafel is voorzien van wieltjes en de houten tuinstoelten zijn inklapbaar.