Lampenkappen in verschillende kleuren en soorten van klein tot groot van stof, kunststof en riet.

 

Lampenkappen met Printwerk

Naast de ambachtelijk gemaakte klassieke lampenkappen met een door u gekozen stof of materiaal, kunnen wij ook veel voor u betekenen op het gebied van bedrukte Lampenkappen. De modernste technieken staan ons ter beschikking. Zoekt u voor uw bedrijf een toepasselijke Lampenkap, neem contact met ons op voor vrijblijvend en professioneel advies! U kunt op lampenkappen laten printen wat u wilt, denk bijvoorbeeld aan een logo, foto's of laat door ons een ontwerp maken. Kijk voor voorbeelden van bedrukte lampenkappen op de fotopagina. 

Lampenkappen maken of bekleden?

Wij bieden u de unieke mogelijkheid om daarvoor online uw voorbewerkte Lampenkappen te bestellen. De Lampenkappen worden geleverd met Aslan (een zelfklevende ondergrond) verder kunt u zelf een bijpassende kleur afwerking kiezen, en heeft u keuze uit vier verschillende binnenkanten voor uw Lampenkappen. Neem gerustcontact met ons op voor meer informatie.

Professioneel advies vanuit ons Atelier

Wij van Atelier Ceramique werken in de kunsthandel en zodoende werken we graag samen met kunstenaars en interieurontwerpers. Uw Lampenkap moet tenslotte een kunstwerk worden. Wij denken graag met u mee, dus steek gerust uw licht bij ons op. Wij geven u vanuit ons Atelier gratis en vrijblijvend professioneel advies en bieden u een scherpe prijs.

Lampenkappen Groothandel & Projectverlichting

Naast het kleinere werk hebben wij ook veel ervaring in Projectverlichting. Op de fotopagina kunt u hier veel voorbeelden van zien onder Projectverlichting. Daarnaast zijn onze prijzen zo scherp dat wij regelmatig als groothandel leveren aan andere verlichtingsaanbieders.

Bekijk onze Lampenkappen in onze winkel in Barendrecht (bij Rotterdam)

Bent u op zoek naar een Lampenkap, of wilt u bijvoorbeeld graag een speciale stof vergelijken met uw gewenste stof? U bent altijd welkom in Atelier Ceram