Over ons


Welkom bij Berlano.nl webshop voor interieur, tuinmeubelen en de leukeste aparte cadeaus; wij willen u iets anders bieden voor het interieur. Meubels die niet bij uw buren staan, aparte unieke woonaccessoires die u niet ziet in de huis-aan-huisfolder, moderne en landelijkehanglampen, wandlampen, staande lampen en tafellampen die u niet in de bouwmarkt vindt, leuke accessoires voor u keuken waar de landelijke ketens nog naar zoeken en moderne en landelijke tuinmeubelen dat in het tuincentrum ontbreekt. Dat doen we door op andere plaatsen in te kopen. Bij westerse kwaliteitsfabrieken, bij oosterse familiebedrijfjes en bij alles dat daar tussen zit. De een beschikt over een voorraad en een efficiënt logistiek systeem, de ander maakt handwerk op aanvraag. Die verschillen ziet u terug in onze levertijden, maar vooral in de exclusiviteit van wat je bestelt!

Verkopen doen we via deze site.

Een mooi Brits gezegde is: “Je huis is je kasteel”. Wij denken daar precies hetzelfde over. 
Wie wij zijn? Een team van kritische, creatieve, eigenwijze Nederlanders die graag willen dat u zich thuis voelt in uw eigen huis. Wij vinden dat u eigen woonomgeving uw persoonlijke stijl moet weerspiegelen, niet het inkoopbeleid van een winkelketen. En dat blijkt lastig met het huidige aanbod. We komen steeds vaker dezelfde lampen, kasten en stoelen tegen bij vrienden en familie. Als consument kochten we - na lang zoeken - zogenaamd exclusieve woonaccessoires, om die even later bij de buurman te zien staan.
Dat moet anders kunnen vinden wij. Met ons creatieve team selecteerden wij exclusieve merken en unieke producenten van meubilair, woonaccessoires, verlichting, keukenaccessoires en tuinmeubels wereldwijd.
Wij bieden u graags iets anders in de wereld van wonen van deze tijd!

Berlano - Woomaccessoires Interieur & Tuinmeubilair "De verandering maakt het verschil".